Salvestrol Platinum – естествен цитостатик.

Важна информация която не бива да пропускате.

Лабораторните изследвания върху органите на туморите са довели до окуражаващи резултати.
Цитостатичното действие на Салвестрол се дължи на наличието на ензим във всички ракови клетки. Изследователите Дан Бърк и Джералд Потър от Университета Монфор в Лестър са открили, че всички туморни клетки съдържат ензим, наречен CYP1B1, който не се появява в здравите клетки.
Този ензим притежава свойството да трансформира Салвестрол в цитостатични клетки, които убиват туморните
Тъй като здравите клетки не откриват този ензим, салвестролите действат само там, където се намира ензимът, т.е. в раковите клетки.
Продуктът има висока концентрация на салвестрол от 2000 пункта. Изследователите са установили, че салвестролия в природата има максимален афинитет към ензима CYP1B1 и затова тази добавка е добра помощ при борбата с рака. Използва се при всички форми на рак.
Пациентите, които правят химиотерапия, могат по-лесно да понасят своите странични ефекти, ако използват Салвестрол при лечението.
В борбата с рака, пациентите трябва да намалят консумацията на месо, сладкиши, захар, хляб, млечни продукти, да ядат много пресни плодове и зеленчуци без пестициди.
Витамин С, използван в дози от 3 грама на ден, увеличава действието на Салвестрол.
Капсулите Salvestrol се приемат след хранене, три капсули на ден през първия месец и след това
От втория месец, 2 капсули на ден.За хората, живеещи в замърсени градове под ежедневен стрес, за тези, които са имали или имат семейство рак, е много полезно да внесем салвестрол в тялото, така че да унищожи всички туморни клетки, които се образуват ежедневно в тялото ни.
Почти 1000 ракови клетки се образуват всеки ден в тялото ни и ако няма достатъчно салвестроли в тялото ни, то няма достатъчно бойни сили.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *