Salvestrol Platinum 2000 – 60 капсули – купи тук

Хранителната добавка оказва благоприятен ефект върху дейността на имунната система и подпомага съпротивителните сили на организма. Хранителната добавка представлява комплекс от растителни екстракти на плодове, съдържащи салвестроли. Салвестролите са продукт на растенията като отговор на агресивните фактори на околната среда (като например гъби, вируси, бактерии, насекоми). Салвестролите се намират по повърхността на корените на много растения, а при зрелите плодове се намират в кората. Всяка капсула от продукта съдържа 2000 единици /пункта/ салвестроли, което представлява система за измерване и стандартизиране при приема на смес от салвестроли, тъй като салвестролите от растенията имат различна сила.

Оптимална формула за естествен цитостатик за лечебната фаза на рака.

Предизвиква унищожаването на раковите клетки чрез унищожаване на туморните клетки още при тяхната поява.

 Салвестрол е натурален комплекс, създаден от учени, работещи в областта на онкологията. Тази комбинация от плодови екстракти е специално създадена в резултат от тестове, извършени в изследователски лаборатории върху ракова тъкан от мозъка, млечните жлези, простата, дебелото черво, яйчниците, тестисите, белия дроб, кръвта и др.

Действие: Salvestrol действа под влиянието на ензима CYP1B1, който се открива единствено в раковите клетки. Под действието на този ензим салвестролите се активират в естествени цитостатични вещества, които карат раковата клетка да влезе в апоптоза (програмирана клетъчна смърт). Този механизъм не засяга нормалните (здравите) клетки, тъй като ензимът присъства само в раковите клетки. По този начин лечението се насочва само в болната зона, без да има странични ефекти.

Приемът на Салвестрол се препоръчва и по време на алтернативно лечение (хомеопатия, акупунктура и други естествени лечебни методи). Ефектът от намаляване броя на туморните клетки в организма води до повишаване на имунитета, което от своя страна ще доведе до увеличаване ефективността на алтернативното лечение, независимо дали е за рак или друго заболяване.

Салвестрол може да се приема паралелно с класическите терапии (химиотерапия/радиотерапия). Препоръчително е да се взима на втория ден след съответната терапия.

Действието на Салвестрол се изразява в „общия брой пунктове Салвестроли“, който не е еквивалентен на изражението в милиграми на активните съставки, тъй като салвестролите от растения имат различна сила. Следователно пунктовете Салвестрол са замислени като система за измерване и стандартизиране при приема на смес от салвестроли с различна сила.

Прием: Използва се при всяка форма на рак. При лечебната фаза на раковите заболявания:

  • 2 капсули/ден (сутрин и на обяд), за хора с нормално тегло;
  • 3 капсули/ден (сутрин/обяд и вечеря) за хора с наднормено тегло
  • Капсулите салвестрол трябва да се приемат с храна (по време на хранене), за да се улесни усвояването им.

Тъй като ензимът може да се блокира от някои вещества, е добре да се спрат пушенето, хранителните добавки, соковете, които не са натурални и доколкото е възможно зеленчуци и плодове, третирани с пестициди. Не се препоръчва свързването на Салвестрол с добавки, които съдържат женшен, гинко билоба, витамин В17 (амигдалин), жълт кантарион, канабис или големи дози ресвератрол, както и сок от грейпфрут.

При деца под 12 години се посъветвайте със специалист.

Молим да следвате и лекарски съвет при здравословни проблеми. Хранителната добавка не е заместител на разнообразната и здравословна диета и здравословния начин на живот.

Съставки: Съставките, използвани при създаването на този продукт са 100% натурални, от комплекс от плодове, който включва екстракт от горчив портокал (Citrus aurantium L.), екстракт от боровинки (Vaccinium myrtillus), екстракт от къпини (Rubus fruticosus L.s.L.), екстракт от гроздови семки (Vitis vinifera L.), пълнител оризово брашно. Нито един използван плод не е генно модифициран, не е третиран с пестициди или фунгициди. Продуктът е в растителни капсули: хидроксипропилметилцелулоза.
Забележка Тъй като продуктът включва съставки с натурален произход, той не е стандартизиран от гледна точка на органолептичните си свойства. Затова може да има вариации на цвета, мириса или вида при различните партиди, като това не е признак за нарушаване на ефикасността или безопасността на продукта. Всяка партида суровина и краен продукт е подложена на стриктен процес на контрол за гарантиране на ефективност, бионаличност и безопасност.

 

Флакон 60 капсули

 

 

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *