Salvestrol SHIELD – 350 пункта – пълна информация

Salvestrol Shield можете да закупите от => ТУК

Хранителна добавка

Представяне: флакон с 60 растителни капсули.

1 капсула Salvestrol®Shield съдържа Комплекс от плодове – 216 мг

350 пункта Салвестрол® на капсула

Съставки: оризово брашно (пълнител); комплекс плодове: екстракт от горчив портокал (Citrus aurantium L.), екстракт от боровинки (Vaccinium myrtillus L.), екстракт от къпини (Rubus fruticosus L.s.L.), екстракт от гроздови семки (Vitis vinnifera L.); вегетарианска капсула: хидроксипропилметилцелулоза.

Продуктът не съдържа: глутен, лактоза, соя, синтетични оцветители, консерванти и ароматизатори.

Начин  на приемане: 1 капсула на ден по време на хранене или по лекарско предписание.

Внимание: да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се оставя на достъпни за децата места. Да се съхранява в оригиналната, добре затворена опаковка, на сухо място, на стайна температура.

Хранителните добавки не трябва да са заместител на разнообразния и балансиран режим на хранене и здравословния начин на живот.

Salvestrol е регистрирана марка на фирмата Nature’s Defense Research Limited.

Производител: Nature’s Defense Research Limited, Великобритания.

Вносител и дистрибутор: “Хиперфарм” ООД, гр. София, кв.Манастирски ливади – Изток, ул.“Шарл Шампо“ бл.17 – партер тел.: +359 877 204434

Да се консумира по възможност преди края на срока на годност, посочен на опаковката.

Нетно тегло: 36 гр

 

Salvestrol SHIELD – 350 пункта салвестрол/капсула

Оптимална формула за превенция на рака. Защото в организма ежедневно се образуват по средно 1000 туморни клетки   Салвестрол води до унищожаване на раковите клетки, поддържа имунитета и намалява свободните радикали.

Salvestrol е натурален комплекс, създаден от учени, работещи в областта на онкологията. Тази комбинация от плодови екстракти е специално създадена в резултат от тестове, извършени в изследователски лаборатории върху ракова тъкан от мозъка, млечните жлези, простата, дебелото черво, яйчниците, тестисите, белия дроб, кръвта и др.

Действие: Salvestrol действа под влиянието на ензима CYP1B1, който се намира само в раковите клетки. Под действието на този ензим салвестролите се активират в естествени цитостатични вещества, които карат раковата клетка да влезе в апоптоза (програмирана клетъчна смърт). Този механизъм не засяга нормалните (здравите) клетки, тъй като ензимът присъства само в раковите клетки. По този начин лечението се насочва само в болната зона, без да има странични ефекти.

Приемът на Salvestrol се препоръчва и по време на алтернативно лечение (хомеопатия, акупунктура и други естествени лечебни методи). Ефектът от намаляване броя на туморните клетки в организма води до общ ефект от повишаване на имунитета, което от своя страна ще доведе до увеличаване ефективността на алтернативното лечение, независимо дали е за рак или друго заболяване.

Salvestrol може да се приема паралелно с класическите терапии (химиотерапия/радиотерапия). Препоръчително е да се взима на втория ден след съответната терапия.

 

Действието на Salvestrol се изразява в „общия брой пунктове Салвестроли“, който не е еквивалентен на изражението в милиграми на активните съставки, тъй като салвестролите от растенията имат различна сила. Следователно пунктовете Салвестрол са замислени като система за измерване и стандартизиране при приема на смес от салвестроли с различна сила.

Прием: Тъй като ежедневно в човешкия организъм се формират поне 1000 ракови клетки, е полезно през периодите на повишен стрес, през зимата или за да се компенсира липсата на достъп до биологично отглеждани плодове и зеленчуци, да се приема Salvestrol Shield

Капсулите салвестрол трябва да се приемат с храна (по време на хранене), за да се улесни усвояването им.

За превенция на рака се препоръчват до 350 пункта/ден, а при хора с повишен риск (предходно заболяване) се препоръчва до 1000 пункта/ден, приемани по време на хранене (сутрин, обяд и вечеря).

Препоръчителен е прием с 3 часа разлика с други синтетични медикаменти, за да се избегне евентуално инхибиране. Тъй като ензимът може да се блокира от някои вещества, е добре да се спрат пушенето, хранителните добавки, соковете, които не са натурални и доколкото може зеленчуци и плодове, третирани с пестициди. Не се препоръчва свързването на Salvestrol с добавки, които съдържат женшен, гинко билоба, витамин В17 (амигдалин), жълт кантарион, канабис или големи дози ресвератрол, както и сок от грейпфрут.

При деца под 12 години се посъветвайте със специалист.

Молим да следвате и лекарски съвет при здравословни проблеми. Хранителната добавка не е заместител на разнообразната и здравословна диета и здравословния начин на живот.

Съставки: Съставките, използвани при създаването на този продукт са 100% натурални, от комплекс от плодове, който включва екстракт от горчив портокал (Citrus aurantium L.), екстракт от боровинки (Vaccinium myrtillus), екстракт от къпини (Rubus fruticosus L.s.L.), екстракт от гроздови семки (Vitis vinifera L.), пълнител оризово брашно. Нито един използван плод не е генно модифициран, не е третиран с пестициди или фунгициди. Продуктът е в растителни капсули: хидроксипропилметилцелулоза.

Тъй като продуктът включва съставки с натурален произход, той не е стандартизиран от гледна точка на органолептичните си свойства. Затова може да има вариации на цвета, мириса или вида при различните партиди, като това не е признак за ефикасността или безопасността на продукта. Всяка партида суровина и краен продукт е подложена на стриктен процес на контрол за гарантиране на ефективност, бионаличност и безопасност.

Флакон 60 капсули

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *