Формулите на Salvestrol PLATINUM и Salvestrol SHIELD

Съставките, използвани за създаването на този продукт са 100% натурални, от комплекс от плодове, включително екстракт от горчив портокал, екстракт от боровинки, екстракт от къпини, екстракт от гроздови семки и пълнител оризово брашно. Нито един използван плод не е генно модифициран, не е третиран с пестициди или фунгициди. Продуктът е в растителни капсули.

Действието на Салвестрол се изразява в „общия брой пунктове Салвестроли“, който не е еквивалентен на изражението в милиграми на активните съставки, тъй като салвестролите от растенията имат различна сила. Следователно пунктовете Салвестрол са замислени като система за измерване и стандартизиране при приема на смес от салвестроли с различна сила.

Препоръчителната доза е между 4000 и 6000 пункта на ден, приемани на закуска и обяд в зависимост от индекса на телесната маса (ИТМ) на пациента. За хората с нормален индекс се препоръчва 4000 пункта/ден, приемани на закуска и обяд, а при хората с повишен индекс – наднормено тегло, 6000 пункта/ден, приемани сутрин, обед и вечер. Тази дозировка може да се нагоди в зависимост от степента на повлияване на пациента.

Капсулите Салвестрол трябва да се приемат с храна (по време на хранене), за да се улесни усвояването им.

Като добавка за превенция на рака се препоръчват 350 пункта/ден на закуска, а за хората с повишен риск (вече прекаран рак или фамилна обремененост), използвайте до 1000 пункта/ден, приемани с храна (закуска, обяд и вечеря).

При пациенти, които се лекуват с хомеопатия, акупунктура или други натурални методи, е много полезен приемът на Салвестроли, тъй като те повишават ефективността на тези лечения чрез силата, с която отстранява туморните клетки, които ежедневно се образуват в нашето тяло и уравновесяват имунната система.

Използването на Salvestrol, чрез ефекта от повишаване на имунитета, води до повишаване ефективността на тези алтернативни лечения както при болните от рак, така и тези с други заболявания.

 

Вносител и дистрибутор: “Хиперфарм” ООД, гр. София, кв.Манастирски ливади – Изток, ул.“Шарл Шампо“ бл.17 – партер тел.: +359 877 204434

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *