Какво не знаете за рака?

Това което повечето просветени спестяват,а останалите не знаят …..

   приблизително 4 от 10 мъже и 3,5 от 10 жени ще се разболеят от рак през живота си.

–  изчислено е, че в организма всеки ден се развиват около 1000 ракови клетки и се отстраняват ефективно, ако организмът е здрав и се храни правилно.

–  хранителните фактори са отговорни за 33% от случаите на рак, наравно с пушенето. Една дефицитна, небалансирана диета, с прекалено малко плодове и зеленчуци, както и присъствието на канцерогенни вещества в диетата, играят важна роля за развитието на рака.

–  храненето в днешни дни (от типа на супермаркетите) осигурява само 10% от нуждата от салвестроли на организма.

–  днес консумираме 10-20% от количеството салвестроли, приемано преди 100 години.

–  трудно е да се намерят храни с високо съдържание на салвестроли, предвид това, че има над 550 сорта портокали, над 200 сорта ягоди и грозде, както и 450 сорта какаови зърна. Всички те са с различни нива на салвестроли и с различни нива ва биологична активност.

–  жизненият цикъл на ензима CYP1B1 е около 3 дни. Има забавящи вещества, които анулират ензима, което води до неактивиране на салвестролите през периода до появата на друг ензим. Много е важно с какво се храним, какво пием, с какво се лекуваме и какво дишаме.

–  Salvestrol може да се приема заедно с класическите терапии (химиотерапия/радиотерапия). Препоръчително е да се взема на втория ден след съответната терапия.

–  за да имаме един по-висок фактор салвестроли в храната, би трябвало да консумираме всеки ден по 5 порции органични плодове и зеленчуци!

При липсата на такова хранене, взимайте Salvestrol

Вносител и дистрибутор: “Хиперфарм” ООД, гр. София, кв.Манастирски ливади – Изток, ул.“Шарл Шампо“ бл.17 – партер тел.: +359 877 204434

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *